Перспективи розвитку малого підприємництва в Україні - Перерва, Петро Григорович; Ткачов, Максим Михайлович (My University, 2023)
Доведено,що у зарубіжній практиці поширене створення дочірніх компаній в структурі великих компаній, як правило, невеликих фірм, які займаються розробкою нових продуктів, а також беруть на себе функції експериментального випробування нових технологій або інших нових розробок і виведення їх на рівень промислового використання. Таким чином, великі корпорації знижують ризики впровадження ноу-хау, передаючи їх малим підприємствам.
Keywords: мале підприємництво; бізнес; інноваційні технології; впровадження; прибуток