Скоростное упруго-пластическое деформирование цилиндрической оболочки при локальном ударе - Воробьев, Юрий Сергеевич; Колодяжный, А. В.; Ярыжко, А. В. (НТУ "ХПИ", 2008)
Приводиться аналітичне дослідження динамічного напружено-деформованого стану замкнутої циліндричної оболонки при контактному ударі за допомогою інтегральних перетворень з координатах і часу. Розв'язка отримана методами, які використовують підхід, запропонований у роботах Є. Г. Голоскокова и А. П. Філіппова.

Analytical investigation of dynamics stress-strain state of reserved cylindrical shell under contact shock is fulfilled integral transforms on coordinates and tame. Hie solution is obtain by method, which take approach in works of E. G. Goloskokov and A. P. Filippov.
Keywords: напряженно-деформированное состояние; деформирование объекта; синус-преобразование Фурье; пластические деформации; функциональное уравнение удара