Визначення товщини і густини зрошення плівки, яка стікає під дією гравітаційних сил, на конічних поверхнях - Пархомчук, В. А.; Яхно, Б. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто стенд для вивчення течії рідинної плівки по профільованим поверхням. Представлені профільовані конічні поверхні, по яким стікає рідинна плівка.

The stand for the study of stream of liquid film on the profile surfaces is considered. The researches of flow down film of liquid on the cone surface are resulted.
Keywords: теплообмін; масоообмін; плівкова течія; рідинна плівка; профільована поверхня; conical surface; liquid tape; profiled surface