Проблеми залучення іноземних інвестицій під час війни - Борсук, Анастасія Романівна; Гаврись, Ольга Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Чинний уряд України попередньо оцінив вартість повоєнної відбудови у $750 млрд., тож іноземні інвестиції повинні стати одним із джерел фінансування цих потреб. Інвестори розуміють високі ризики вкладання коштів у країну в стані війни, отже, треба шукати шляхи, які переконають їх ризикнути. Такими інструментами є механізми страхування воєнних ризиків
Keywords: іноземні інвестиції; ризики; підтримка економіки