Економічні втрати підприємства через виробничий травматизм - Роговська, Е. Ю. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Визначено економічний збиток від виробничого травматизму на підприємстві машинобудівної галузі.

The economic loss from industrial injuries at the machine-building enterprise was determined.
Economic losses of the enterprise due to industrial injuries
Keywords: економічні втрати; виробничий травматизм; безпека людини; нещасні випадки; економічні збитки; economic losses; economic losses; injury; industrial injuries; industrial injuries; mechanical engineering industry