Спосіб електроосадження каталітично активного мультишарового нікель-мідного покриття - Майзеліс, Антоніна Олександрівна; Байрачний, Борис Іванович; Трубнікова, Лариса Валентинівна (ДП "Український інститут промислової власності", 2014)
Спосіб електроосадження каталітично активного мультишарового нікель-мідного покриття в електроліті містіть іони нікелю, міді, пірофосфату, амонію і хлориди шляхом чергування двох шарів. Шари покриття електроосаджують в діапазоні потенціалів -0,9…-1,0 В та -1,1…-1,3 В протягом 30…50 с кожний.
Keywords: модель корисна; патент; гальваностегія; електрод