Забезпечення безпеки праці та екологічного менеджменту на промислових підприємствах - Євтушенко, Наталія Сергіївна; Семенов, Євгеній Олександрович; Мезенцева, Ірина Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Розглянуто основні цілі поліпшення умов праці та екологічного менеджменту на підприємствах. Зазначено вплив поліпшення умов праці та екологічної ситуації на економічні показники підприємства.

The main goals of improving working conditions and environmental management at enterprises are сonsidered. The impact of improving working conditions and the environmental situation on the economic indicators of the enterprise is indicated.
Keywords: безпека праці; екологічний менеджмент; екологічний аудит; умови праці