Фінансові результати підприємств промисловості: фактори формування - Власова, Наталія Олексіївна; П'ятак, Тетяна Вікторівна (OmniScriptum S. R. L., 2021)
Монографія висвітлює результати наукового дослідження сучасного стану, особливостей та проблем формування фінансових результатів підприємств промисловості. Розглянуто сутність поняття "фінансові результати" як об'єкту управління, наведено систематизацію факторів, що впливають на фінансові результати підприємств промисловості. Основну вагу приділено визначенню впливу найбільш вагомих факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на формування фінансових результатів в сучасних умовах кризового стану економіки України. Запропоновано моделі, що дають можливість впливати на формування та прогнозувати фінансові результати підприємств галузі. Монографія призначена для наукових та практичних працівників, студентів економічних спеціальностей, які навчаються за освітніми програмами підготовки бакалаврів, магістрів, аспірантів відповідних фахових спрямувань, викладачів економічних дисциплін навчальних закладів усіх рівнів акредитації.
Keywords: монографія; економічна діяльність; управління; фінанси; систематизація