Корпоративна інформаційна система: концепція та структура - Козуля, Тетяна Володимирівна; Петрухін, Сергій Юрійович (Харківський національний університет радіоелектроніки, 2007)
Аналізується сучасний стан інформаційного забезпечення щодо вирішення екологічних задач у системі екологічного моніторингу. Визначається поняття і пропонується структура екологічної корпоративної інформаційної системи, дається склад екологічного портрета і його роль у прийнятті управлінського рішення у системі екологічного моніторингу.
Keywords: інформаційне забезпечення; екологічна система; управлінські рішення; екологічний моніторинг