Методичні рекомендації до проведення практичних занять за темою "Невизначений інтеграл" - Черемська, Надія Валентинівна; Черногор, Тетяна Тимофіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2018)
Методичні рекомендації розроблені як продовження серії "Практичні заняття з вищої математики" та призначені для молодих викладачів та студентів, у тому числі тих, що навчаються за особистим навчальним планом. Методичні рекомендації до проведення практичних занять з теми "Невизначений інтеграл" складаються з 6 практичних занять та охоплюють навчальну програму з курсу вищої математики для студентів усіх спеціальностей. Кожне практичне заняття починається з контрольних питань, відповіді на які є необхідним мінімумом для успішного засвоєння матеріалу. Далі, згідно з даною темою, наведені приклади з детальними поясненнями, а також приклади для аудиторної та самостійної роботи, до яких додаються відповіді. Після кожного практичного заняття подано список літератури, яка рекомендована до самостійного ознайомлення. До цього списку увійшли як традиційні класичні підручники, так і навчально-методичні видання кафедри. Завершуються методичні вказівки варіантами контрольної роботи.
Keywords: табличні інтеграли; тригонометричні функції; раціональні дроби; квадратний тричлен; контрольна робота