Аналіз хімічних шкідливих та небезпечних факторів на ковальсько-термічній дільниці ДП "ЗАВОД "ЕЛЕКТРОВАЖМАШ" - Ящеріцин, Євген Володимирович; Корець, А. Р. (ФОП Панов А. М., 2020)
Проведено аналіз хімічних шкідливих та небезпечних факторів на ковальсько-термічній дільниці ДП "ЗАВОД "ЕЛЕКТРОВАЖМАШ".

Analyze chemical bad and dangerous factors on blacksmith-thermal section SЕ "ELECTROVAGMASH" conducted.
Analyze chemical bad and dangerous factors on blacksmiththermal section SЕ "ELECTROVAGMASH"
Keywords: термічна обробка; загартування; відпускання; chemical thermal processing; ammonia; nitriding