Аналіз термічного методу знешкодження газових викидів від органічних сполук - Боглаєнко, Д. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті розглянуто термічний метод знешкодження газових викидів від органічних сполук. Наведені приклади деяких типів термічних реакторів для реалізації процесу. Стаття має оглядовий характер, тематика пов'язана з підходами вирішення однієї з основних екологічних проблем - забруднення атмосферного повітря.
Keywords: газові викиди; забруднення атмосфери; органічні речовини; термічний метод; очистка газів; згоряння; теплообмінник