Скінченоелементний аналіз розподілу температурного поля посуду, що нагрівається на індукційній кухонній плиті - Пантелят, Михайло Гаррійович; Єлоєв, Алан Казбекович (НТУ "ХПІ", 2017)
З використанням пакета програм EleFAnT2D, розробленого в Інституті основ та теорії електротехніки Технічного університету м. Грац, Австрія, виконано комп'ютерне моделювання теплових процесів в побутових індукційних плитах і посуді, що нагрівається. Розрахунок нестаціонарного температурного поля виконується у двовимірній постановці методом скінчених елементів з урахуванням процесу конвективного теплообміну з оточуючим середовищем.

Using EleFAnT2D code developed at the Institute for Fundamentals and Theory in Electrical Engineering, Graz University of Technology, Graz, Austria computer modeling of thermal processes in induction cookers and heated dishes is carried out. Transient temperature field calculation is carried out in 2D formulation by the Finite Element Method taking into account convective heat transfer with the environment.
FE analysis of the temperature field distribution of dishes heated on the induction cooker
Keywords: поле теплове; моделювання комп'ютерне; метод скінчених елементів; thermal field; computer simulation; finite element method