Індикатори оцінки інноваційного потенціалу розвитку промислового підприємства в умовах світового ринку - Дунська, А. Р. (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті запропонована система індикаторів оцінки інноваційного потенціалу розвитку промислового підприємства з урахування необхідності розширення експортної орієнтації вітчизняних підприємств, включення їх в систему світової економіки. Автором сформовані конкретні набори кількісних та якісних вимірювачів по кожній складовій інноваційного потенціалу, що сприятиме оптимізації процесу оцінювання інноваційного потенціалу підприємства.

In the article is proposed system of indicators of innovative potential of industrial enterprises with the need to expand the export orientation of domestic enterprises, their inclusion into world economy. The author was formed the specific sets of quantitative and qualitative meters for each component innovation potential that will optimize the evaluation of innovative capacity of enterprises.
Keywords: орієнтація експортна; економіка світова; промисловість України; innovation potential; industrial enterprise; development; indicator of estimates; global market