Cost-effective positioning of creativity in social media - Kosenko, O. P.; Volkov, V. V. (Харківська державна наукова бібліотека імені В. Г. Короленка, 2024)
The report discusses the main aspects of economic positioning of creativity in social networks. The role of social platforms as key tools for the promotion and monetization of creative works is analyzed. Monetization models, such as advertising, sponsorship, sale of goods and services, which allow creators to achieve economic independence, are defined. Particular attention is paid to the importance of personal branding and understanding of social media algorithms for effective positioning.

Розглянуто основні аспекти економічного позиціонування творчості в соціальних мережах. Проаналізовано роль соціальних платформ як ключових інструментів для просування та монетизації творчих робіт. Визначено моделі монетизації, такі як реклама, спонсорство, продаж товарів і послуг, що дозволяють творцям досягати економічної незалежності. Особливу увагу приділено важливості персонального бренду та розумінню алгоритмів соціальних мереж для ефективного позиціонування.
Економічно ефективне позиціонування креативу в соціальних мережах
Keywords: creativity; positioning; support; social networks; market; творчість; позиціонування; підтримка; соціальні мережі; ринок