Духовний розвиток особистості студента засобами самовиховання - Середа, І. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті автором розглянуто вікові особливості студентів університету та здійснено аналіз можливостей їх самовиховання як засобу духовного розвитку особистості

The article deals with the age peculiarities of university students and analysis of potential their upbringing was realized
Spiritual development of personality of student by methods of self-education
Keywords: самопізнання; навчально-виховний процес; розвиток духовності; організатор власної життєдіяльності; класичні університети