Мінералого-петрографічний словник. Книга 1. Мінералогічний словник - Білецький, Володимир Стефанович; Суярко, Василь Григорович; Іщенко, Лілія Володимирівна (ФОП Халіков Руслан Халікович, 2018)
У енциклопедично-довідковому словнику (Книга перша) наведено описи понад 2000 мінералів, а також основні поняття мінералогії. Словник адресований геологам, гірникам, фахівцям наукових, навчальних та виробничих установ і організацій, студентам і аспірантам, а також всім хто цікавиться мінералогією.
Keywords: довідкове видання; енциклопедичний словник; мінералогія; мінерали