Стислий курс вищої математики. Частина 1. Аналітична геометрія та елементи лінійної алгебри - Тимченко, Галина Миколаївна; Одинцова, Олена Володимирівна; Мазур, Ольга Сергіївна; Кириллова, Наталія Олександрівна (ТОВ "Кондор-Видавництво", 2016)
Навчальний посібник містить теоретичний матеріал з лінійної алгебри, аналітичної геометрії та векторної алгебри, а також зразки розв’язання типових задач, тестові питання та задачі, індивідуальні варіанти типових розрахунків. Призначено для студентів технічних спеціальностей.
Keywords: навчальний посібник; матриці; системи лінійних рівнянь; напрямні косинуси; теорема Кронекера – Капеллі; вектори; визначники