Кіберзлочини як велика небезпека для громадян України - Бєгун, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Обґрунтована необхідність термінового втручання Держави у сферу безпеки інформаційних технологій.

The necessity of urgent intervention by Government in the field of information technology security is substantiated.
Cyber crimes as a great danger for the citizens of Ukraine
Keywords: інформаційні технології; кіберпростір; електроні послуги; кіберзлочини; information technology; cyberspace; electronic services; cybercrime