Сучасні педагогічні технології в освіті - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2012)
Видання присвячено проблемі інноваційних технологій у вищій освіті і новітнім технологіям викладання фундаментальних дисциплін в умовах Болонського процесу та удосконаленню системи підготовки кадрів вищої кваліфікації.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; вища освіта; новітні технології викладання; система підготовки кадрів