Інформаційні проблеми теорії акустичних, радіоелектронних і телекомунікаційних систем - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Наведені тези пленарних та секційних доповідей за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок. Для наукових працівників, дослідників, викладачів, аспірантів, студентів та фахівців відповідних спеціальностей.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; акустичні системи; радіоелектронні системи; телекомунікаційні системи; штучний інтелект