Самореалізація фахівця з охорони праці в умовах трансформації професійної діяльності - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Розглянуто трансформацію професійної ролі фахівця з охорони праці в умовах технологічного прогресу та соціальних змін, акцентовано увагу на його самореалізації як ключовому чиннику підвищення ефективності системи безпеки. The author considers the transformation of the professional role of occupational safety specialists in the context of technological progress and social change, emphasizing their self-realization as a key factor in improving the effectiveness of the safety system.
Self-realization of occupational safety specialists in the context of professional transformation
Keywords: охорона праці; трансформація; самореалізація; професійна компетентність; occupational safety; transformation; self-realization; professional competence