Математическая модель распределения концентрации измеряемой газовой компоненты спутного следа аэродинамической цели в пределах поля зрения лидарной головки самонаведения зенитной управляемой ракеты - Телюков, С. Н.; Смирнов, О. Л.; Зубрицкий, Г. Н.; Акулинин, Г. В. (НТУ "ХПИ", 2005)
Розроблена математична модель розподілу концентрації вимірюваної газової компоненти супутнього сліду аеродинамічної цілі в межах поля зору лідарної головки самонаведення зенітної керованої ракети, за допомогою якої може бути проведено дослідження можливості вимірювання кутових координат аеродинамічної цілі по її супутньому сліду.
Keywords: аэродинамическая цель (АДЦ); средства ПВО; головка самонаведения (ГСН); зенитная управляемая ракета (ЗУР); ложные тепловые цели (ЛТЦ); газовая компонента; экспоненциальный закон; концентрация выхлопных газов