Планування та контроль на підприємстві - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Колотюк, Олена Іванівна (НТУ "ХПІ", 2014)
Практикум – навчальний посібник до проведення практичних робіт з дисципліни "Планування та контроль на підприємстві" та "Планування діяльності підприємств" для студентів очної та заочної форми навчання зі спеціальностей 6.000014 "Економіка підприємств", 6.030601 "Менеджмент організацій". У посібнику наведено контрольні питання за темами, тести, практичні завдання, завдання для самостійної роботи, варіанти двох модульних контрольних робіт та завдання для проведення розрахунково-графічних робіт по варіантах.
Keywords: планування діяльності підприємств; контроль на підприємстві; виробнича потужність; собівартість продукції; стратегічне планування; оперативно-виробниче планування; персонал; прибуток; фінанси