Методичні вказівки до курсового проектування з курсу "Інформаційно-вимірювальні системи" - Григоренко, Ігор Володимирович; Борисенко, Євген Анатолійович; Трохін, Михайло Вікторович (My University, 2022)
Метою дисципліни є ознайомлення з основними принципами побудови, проектування та використання інформаційно-вимірювальних систем (ІВС) в різних галузях науки і техніки; ознайомлення з сутністю сучасних інформаційно-вимірювальних технологій; формуванні погляду на метрологію та метрологічне забезпечення ІВС, вимірювальні технології з боку інженерних наук, формуванні основ знань про технологічні процеси та їх складові, сучасні інформаційно-вимірювальні технології.
Keywords: методичні вказівки; курсова робота; лінії зв'язку; коаксіальний кабель; кручена пара; вимірювальний канал; динамічне тестування; інтерфейс "струмова петля"