Accounting financial results of enterprises: from history to the present - Davyduk, T. V.; Bondar, I. A. (Одеський національний політехнічний університет, 2015)
The basic approaches to accounting and analysis of financial results. The existing definition of views on the economic essence of enterprise performance.

Виявлено основні підходи щодо обліку фінансових результатів підприємства. Досліджено існуючі погляди на визначення економічної сутності результатів діяльності підприємства.
Бухгалтерський облік фінансових результатів в діяльності підприємств: від історії до сучасності
Keywords: financial result; profit; loss; accounting financial results; analysis of financial results; фінансовий результат; прибуток; збиток; бухгалтерський облік фінансових результатів; аналіз фінансових результатів