Дослідження похибок чисельних розв’язків задач повзучості із пошкоджуваністю матеріалів елементів конструкцій - Морачковський, Олег Костянтинович; Ромашов, Юрій Володимирович (Академія внутрішніх військ МВС України, 2008)
Досліджено похибки одержаних методом Бубнова–Гальоркіна наближених розв’язків задач повзучості із пошкоджуваністю матеріалів елементів конструкцій. Встановлено необхідність суттєвого збільшення пробних функцій просторових координат та точності обчислень для забезпечення точності наближених розв’язків, що відповідають близьким до одиниці значенням параметру пошкоджуваності.
Keywords: деформація; метод Бубнова-Гальоркіна; метод Рунге-Кутта-Мерсенна; рівняння диференціальні