Основи маркетингу (для студентів) - Дідух, І. І. (НТУ "ХПІ", 2016)
Серія навчально-методичних посібників містить розширені матеріали, що необхідні для розуміння та ведення підприємницької діяльності, розуміння механізмів пошуку та ідентифікації можливостей для бізнесу, визначенні питань управління підприємницькою діяльністю, правових основ підприємництва, соціальної відповідальності бізнесу та його маркетингової діяльності. Призначено для студентів ВНЗ І-II рівня акредитації економічних, управлінських та інженерних спеціальностей, підприємців початківців та фахівців практиків.
Keywords: підприємницька діяльність; правові основи підприємництва; підприємництво; бізнес; соціальна відповідальність бізнесу; маркетинг; управління маркетинговою діяльністю; маркетингова інформація; маркетингові дослідження; сегментація ринку; позиціонування товару; маркетингова товарна політика; маркетингове ціноутворення; розподіл товарів; товарорух; маркетингові комунікації; планування маркетингової діяльності; контроль маркетингової діяльності