Дослідження взаємоіндукції фаз вентильно-індукторного двигуна - Власенко, В. А. (НТУ "ХПІ", 2010)
Побудовано польові моделі індукторних машин різних конструкцій з метою визначення параметрів міжфазної взаємної індуктивності. Сформульовано рекомендації щодо врахування взаємоіндукції фаз.

Field models of different induction motors are constructed for definition of their phase mutual inductances. Propositions concerning these phases mutual inductions account are formulated.
Research of phases mutual inductions in the switch-reluctance motor
Keywords: ВІД; математична модель; магнітна індукція; статор; ротор; ряд Фур’є