Методичні вказівки до виконання до практичних занять з навчальної дисципліни "Економіка підприємства" - Проскурня, Олена Михайлівна (My University, 2023)
Методичні вказівки встановлюють єдині вимоги до виконання практичної роботи, яка складається з двох частин: тестів та практичних задач з курсу «Економіка підприємства». Виконання завдання вимагає від студента вміння самостійно працювати з літературними джерелами інформації (посібники, періодичні видання, монографії…); проводити аналіз інформації; визначати економічні показники підприємства. Практичні заняття призначені для закріплення і більш глибокого вивчення визначених аспектів лекційного матеріалу на практиці, а також для набуття практичних навичок економічного аналізу підприємств енергетичного бізнесу.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; фонди підприємства; собівартість; заробітна плата; капіталовкладення