Компетенції слухачів відкритих дистанційних курсів - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2014)
Ефективність діяльності учасників відкритого дистанційного курсу значною мірою залежить від того, наскільки усвідомлено і повно вони розглядають і вирішують навчальні задачі та використовують запропоновану інформацію.
Keywords: дистанційні курси; дистанційне навчання; електронне навчання; навчальне середовище Moodle