Андрусенко, О. О.Дроздова, Тетяна Василівна2021-07-082021-07-082019Андрусенко О. О. Технічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандарти / О. О. Андрусенко, Т. В. Дроздова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 27-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2019, [15-17 травня 2019 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2019. – С. 5.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/53437ukкакаопродукти харчуваннянормативно-технічні документикакао-продуктистандартмаркуванняпакуванняметоди контролюванняТехнічне регулювання виробництва шоколаду в Україні: якість та стандартиThesis