Чудна, А. О.Варанкіна, Олександра ОлександрівнаОгурцов, Олександр Миколайович2020-02-192020-02-192019Чудна А. О. Вдосконалення біотехнології виробництва йогуртів продуктами бджільництва / А. О. Чудна, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // Біотехнологія: звершення та надії : зб. тез 8-ї Міжнар. наук.-практ. онлайн конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 15 листопада 2019 р. – Київ : НУБіП України, 2019. – С. 182-183.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44501ukкисломолочні продуктикомбіновані йогуртизакваскасквашуваннямедматочне молокобіологічно активні речовиниВдосконалення біотехнології виробництва йогуртів продуктами бджільництваThesis