Товарознавчі аспекти ринку машинобудівної продукції - Гаврись, Олександр Миколайович; Антоненко, Марина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті досліджуються проблеми збуту машинобудівної продукції України з погляду сучасної теорії товарознавства непродовольчих товарів. Проаналізовано основні товарні групи машинобудівної галузі та проблеми розвитку для кожної з них. Досліджено основні причини неефективної збутової політики та виявлено напрямки підвищення ефективності збуту

In the article the problems of Ukrainian machinery sale are probed from point of modern non-food commodity science. The basic commodity groups of machiney and problem of development are analysed for each of them. Principal reasons of uneffective sale policy and found out directions of increase of sale efficiency are investigated
Keywords: збут; обмеженість фінансових ресурсів; амортизаційні фонди; інвестори; сировина; зовнішня торгівля