Кінцева перевірка наповнених аерозольних розпилювачів - Квасов, Олександр Вікторович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Заповнені аерозольні розпилювачі транспортуються через камеру з газовим датчиком, якщо газоаналізатор виявляє присутність газу в камері відбувається спрацьовування датчика и лінія зупиняється, а бракований екземпляр за результатами зовнішнього огляду видаляється з конвеєра оператором.
Keywords: тестування; герметичність; газоаналізатор; виявлення витоку; бракований екземпляр; утилізація; дегазація; акт невідповідності