Методи автоматизації прийняття рішень при управлінні плануванням ремонтів обладнання енергоблоків ТЕС і АЕС - Єфімов, Олександр В'ячеславович; Потаніна, Тетяна Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті досліджено принципи побудови системи автоматизованої діагностики обладнання енергоблоків електростанцій і планування ремонтів з врахуванням фактичного технічного стану обладнання в процесі експлуатації. Порівнюються теоретико-імовірнісна модель діагностичних функцій та модель, побудована на основі статистики інтервальних даних.

In article principles of automated diagnostics system construction of the power units equipment and planning of repairs are investigated. The probability-theoretic model and the model constructed on the basis of interval data statistics of diagnostic functions are compared
Keywords: енергетика; електростанції; технічне обслуговування; електроенергія; експлуатація енергоблоків