Інноваційний потенціал підприємства - Геращенко, Ірина Олексіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2017)
Даний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів, що набувають знань за напрямом “Професійна освіта”, а також може бути рекомендований для майбутніх фахівців, які навчаються за економічними та технічними спеціальностями, вимоги до яких передбачають розуміння основ економіки та організації інноваційних процесів на підприємстві, комплексності наукових досліджень, вміння запроваджувати отримані результати у конкретні технічні розробки тощо. Крім того, посібник сприятиме упорядкуванню та поглибленню знань у галузі інноваційної діяльності керівників підприємств, слухачів бізнес-шкіл, спеціалістів, які займаються проблемами вивчення, організації та здійснення інноваційного процесу на підприємстві.
Keywords: сіткове моделювання; державна інноваційна політика; соціальні інновації; економіка; корпоративна соціальна відповідальність