Методичні вказівки до практичного заняття № 1 "Розрахунок надлишкового тиску вибуху газопароповітряної суміші на об’єктах підвищеної небезпеки" - Макаренко, Вікторія Василівна; Мовмига, Наталія Євгенівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета роботи : ознайомити студентів з методиками розрахунків надлишкового тиску вибуху газопароповітряної суміші на об’єктах підвищеної небезпеки.
Keywords: методичні вказівки; практичне заняття; надлишковий тиск вибуху; газопароповітряна суміш; об'єкт підвищеної небезпеки; промислова безпека