Економічний потенціал підприємства: методи оцінки та використання - Перерва, Петро Григорович (My University, 2021)
У тексті лекцій розглядаються основні поняття, зміст економічного потенціалу підприємства, розкрито його основні характеристики. Пропонуються практичні рекомендації для вибору методів дослідження Економічний потенціал підприємства та оформлення їх результатів. Наводиться список рекомендуємої літератури для більш детального вивчення предмета. Видання призначене для аспірантів, які навчаються за спеціальністю 051 "Економіка" очної та заочної форм навчання.
Keywords: сутність; класифікація; управління; державне регулювання; вартість машин; економічне старіння; оціночні процедури