Дисперсійно-твердіючий сплав на основі заліза з ефектом пам'яті форми - Ахмед, Сундус Мохаммед; Акімов, Олег Вікторович; Костик, Катерина Олександрівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2017)
Дисперсійно-тверднучий сплав на основі заліза з ефектом пам'яті форми містить: залізо, марганець, кремній, вуглець, ванадій, ніобій, вольфрам. Додатково введено алюміній, мідь, нікель, хром, сірку та фосфор.
Keywords: патент; корисна модель; марганець; кремній; вуглець; ванадій; ніобій; вольфрам