Вакуленко, А. В.Калина, Вікторія Сергіївна2024-01-072024-01-072023Вакуленко А. В. М'ясо з пробірки – майбутнє чи теперішнє / А. В. Вакуленко, В. С. Калина // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 31-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2023, 17-20 травня 2023 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2023. – С. 521.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72694ukм'ясні продуктитехнології виготовлення м'ясної продукціївирощування м'язової тканини тваринисинтетичне м'ясом'язискелетскорочувальні білкигубка-матрицям'ясо з пробіркилабораторне м'ясоМ'ясо з пробірки – майбутнє чи теперішнєArticle