Методичні вказівки до виконання практичних робіт "Міжнародні автомобільні вантажні перевезення" з курсу "Міжнародні автомобільні вантажні перевезення" - Кожушко, Андрій Павлович (My University, 2022)
Навчальна дисципліна «Міжнародні автомобільні вантажні перевезення» належить до вибіркових дисциплін професіональної підготовки магістранта. Вона ґрунтується на організацію сучасних автомобільних перевезень.
Keywords: методичні вказівки; практичні роботи; вантажообіг; вантажопотоки; маршрути; рухомий склад