Заміна податковим обліком бухгалтерського при розрахунку амортизації - Тимофєєв, Володимир Миколайович; Віленська, А. М. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті розкрито та розглянуто проблеми взаємозв‘язку системи бухгалтерського та податкового обліку України, а також виявлені протиріччя, які викликають зміни в бухгалтерському обліку, заміщуючи його податковим.

This article deals with problems of connection between accounting and tax system in Ukraine, also several mismatches have been found that leads to the changes in accounting system and tax system replace it.
Keywords: податковий облік; бухгалтерський облік; інформаційне забезпечення; податки; амортизація