Вплив плинності кадрів на безпеку праці в будівельній галузі - Бойченко, М. О.; Кузьменко, Олена Олексіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В роботі розглянуті проблеми впливу високої плинності кадрів на рівень травматизму в будівельній галузі. Запропоновані заходи щодо вдосконалення процесів утримання кадрів і підготовки персоналу, які передбачають контроль за якістю навчання та інструктажів. The paper examines the impact of high staff turnover on the level of injuries in the construction industry. Measures are proposed to improve the processes of staff retention and personnel training, which include monitoring the quality of training and instruction.
Impact of staff turnover on occupational safety in the construction industry
Keywords: будівництво; плинність кадрів; безпека праці; травматизм; навчання; інструктажі; ризико-орієнтований підхід; construction; staff turnover; occupational safety; injuries; training; briefings; risk-based approach