Оцінювання рівня діджиталізації економіки - Кобєлєв, Іван Валерійович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2025)
В доповіді доведено, що оцінювання рівня діджиталізації економіки включає аналіз таких аспектів, як доступ до інтернету, впровадження цифрових технологій у бізнесі, цифрові навички населення, автоматизація виробничих процесів, а також розвиток електронного урядування. Це дозволяє сформувати чітке уявлення про стан цифрової економіки та спрямовувати зусилля на підвищення її ефективності та стабільності.
Keywords: інформаційні технології; впровадження; економічна оцінка; ефективність; промислові підприємства; цифрові технології