Застосування мікроконтролера Atmega16 при автоматизації досліджень швидкодіючих запобіжників - Грищук, Юрій Степанович; Вишневский, А. Е.; Грищук, С. Ю.; Ржевський, А. Н.; Кузнецов, А. І. (НТУ "ХПІ", 2008)
Розглянуто структурну схему автоматизованої системи керування технологічним процесом досліджень швидкодіючих запобіжників на базі мікроконтролера Atmega16, алгоритми роботи схеми й розрахунку їх захисних і комутаційних характеристик, алгоритм обробки результатів і побудови багатофакторних математичних моделей.

A block diagram of an automated control system on the basis of Atmega16 microcontroller is considered for technological testing of high-speed fuses. Algorithms of the system functioning, computation of their protective both switching characteristics, processing and forming of their multifactor mathematical models are resulted.
Application of Atmega16 microcontroller at automatization of high-speed fuses tests
Keywords: електроенергетика; автоматизовані системи керування; алгоритми роботи; комутаційні характеристики; математичні моделі; електричні апарати; high-speed fuses; tests; automated control system; microcontroller