Бізнес-планування зовнішньо-економічної діяльності - Дівенок, Богдан Костянтинович; Лагута, Анастасія Олегівна (Сумський державний університет, 2024)
В доповіді обґрунтовано, що бізнес-планування охоплює аналіз зовнішнього середовища, розробку стратегій входження на зовнішні ринки, управління міжнародними операціями, ресурсне планування та оцінку фінансової ефективності
Keywords: бізнес-планування; міжнародні відносини; економіка; виробництво; планування; оцінка