Застосування етилового ефіру стеаринової кислоти як кондитерського жиру в шоколаді та шоколадних виробах - Гладкий, Федір Федорович; Гаврюшенко, Катерина Олександрівна; Литвиненко, Олена Анатоліївна; Сахаров, Олександр Анатолійович; Чирков, Ігор Миколайович (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2020)
Застосування етилового ефіру стеаринової кислоти як кондитерського жиру в шоколаді та шоколадних виробах.
Keywords: патент; корисна модель; харчова промисловість; какао-продукти; какао-маса; жир-замінник; цукор; лецитин