Відношення до тіла у християнстві і спорті як чинники кризи сучасної культури - Дольська, Ольга Олексіївна; Тарароєв, Яків Володимирович; Дишкант, Тетяна Миколаївна (Marijmpolės kolegija, 2023)
Сьогодні події, які розгортаються навкруги теми тілесного прямо і побічно торкаються теми людських відносин і, як слідство, виникає необхідність ще раз говорити про роль і значення тіла в християнській традиції і про наслідки ігнорування Біблійних заповідей в сучасному повсякденні.
Keywords: тіло; ісихазм; християнська традиція; смисли тіла; етика; моральність; трансгендер; спортивні змагання; пафос тілесного сучасна культура