Про обставини, які стримують розвиток галузевих систем з тарифоутворення на комунальні послуги для населення - Лучной, Ю. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
На прикладі галузевої системи з тарифоутворення на комунальні послуги для населення висвітлюються обставини, які стримують економічний розвиток країни. Пропонується форма організації праці, яка використовувалася центральними урядовими органами колишнього СРСР. Її впровадження в діяльність Уряду обумовить зникнення опору реформам.

For instance, formation of the branch system of tariffs for public services fally depends on the circumstances that hinder the development of the country. Labour organization form that had been used by central state organizations of the former USSR is offered. Obstacles of reforms promotion will be illuminated by the Government′s activity.
Keywords: розвиток економічний; система управління; організації праці; СРСР; реформування